Inspiratie voor sanitair

Nieuw sanitair nodig? Dit zijn de grote trends van dit jaar!

Op zoek naar wc inspiratie en andere ideeën voor de badkamer? Er zijn diverse manieren om van de badkamer jouw eigen paleisje te maken. Momenteel zijn er diverse leuke trends voor de badkamer die we jou zeker niet willen onthouden. Deze trends zullen naar verwachting ook nog een tijd in blijven. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder en ontdek onze badkamer inspiratie.

De industriële badkamer

Een van de leukste ideeën voor de badkamer is het creëren van een industriële badkamer. De kleur die hierbij het meest gebruikt wordt, is zwart. Deze kleur kun je op diverse manieren in de badkamer verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte kraan op de wastafel, zwarte wandtegels, een glazen douche met industriële zwarte afwerking en nog veel meer. Combineer deze kleur met robuuste materialen. Hierbij kun je denken aan houten badkamermeubels, betonnen tegels en items van staal.

Pastel in de badkamer

Ook pasteltinten zijn een echte trend in de badkamer. Dit geldt niet alleen voor pastelkleuren, maar ook voor ronde vormen en zachte materialen. Hiermee kom je pas echt tot rust in je eigen badkamer. Kies voor tegels in een pastelkleur, koop een ronde spiegel of en ga voor een mooie ovale waskom. Een vrijstaand bad past ook perfect in deze sfeer. Kies vervolgens voor een mooie regendouche en kranen van koper om het plaatje compleet te maken.

De Scandinavische badkamer

De Scandinavische stijl wordt al een tijd veel gezien in huiskamers. Ook in de badkamer komt deze stijl steeds meer terug. Typerend voor deze badkamer is een minimalistische inrichting waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke elementen. Ook heeft deze badkamer een tijdloos effect. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel van eikenhout en koop een mooi wit vrijstaand bad. Ga voor lichte tegels of kies voor Terrazzo tegels. Ook een zwevend toilet zie je veel terug in deze stijl.

Marmer

Ook marmer is een echte trend in de badkamer. Ga voor een mooie wastafelblad van marmer of kies voor prachtige tegels van marmer. Hiermee straalt jouw badkamer pas echt luxe uit. Maak het plaatje af met zwarte, koperen of gouden kranen voor nog meer effect. Wil je jouw badkamer een chique uitstraling geven, dan is het zeker aan te raden om marmer terug te laten komen in je badkamer items.

Wij wensen je veel succes met het creëren van jouw nieuwe badkamer!